Jens Munk-Poulsen fra Rosenholm Tamburkorps har modtaget Kulturprisen ved Syddjurs Award 2017.
Denne pris er tildelt en person, forening, institution eller anden virksomhed, som er med til at styrke kulturlivet markant i Syddjurs Kommune. Der bliver lagt vægt på initiativ, organisering, nytænkning, frivilligt engagement og/eller vedholdende indsats.

Jens udtalte til Adresseavisen efter modtagelse af prisen følgende: ”Alle børn skal have lov til at spille musik.” og han lagde ikke skjul på, ”at det motiverer mig helt vildt til at fortsætte dette arbejde.”
Formand Hans Hennings udtalte til avisen:” Det er en fortjent anerkendelse af det kæmpearbejde, som Jens Munk-Poulsen og andre med ham gør for, at vi kan glæde os over Rosenholm Tamburkorps. Vi er meget glade for at modtage Kulturprisen, for vores frivillige gør et meget stort stykke arbejde. Vi kommer ligesom nedefra og udbreder muligheden for at alle unge mennesker kan spille musik for et kontingent på bare 100 kr. om måneden.”

Nedenfor kan I læse, hvorfor bestyrelsen mente, at Jens Munk-Poulsen var den helt rette modtager af Kulturprisen 2017.

”Jens Munk-Poulsen er med sine utrættelige kræfter, med til at sætte et stort præg på Syddjurs Kommunes kulturliv, igennem hans arbejde i Rosenholm Tamburkorps.
Jens’ frivillige arbejde i Rosenholm Tamburkorps, sikrer et rigt og tilgængeligt musisk liv for børn, unge og voksne med fokus på, at der skal være plads til alle, og at alle, uanset social status, skal have lige muligheder for et liv med musik.
Jens’ initiativer og ideer finder ingen grænser, og det samme kan man sige om hans gåpåmod og den indsats, der baner vejen for nye udviklinger.
Det er igennem Jens’ engagement at tamburkorpset har udviklet sig meget positivt henover ganske få år, på både den musikalske front, såvel som ny organisering af orkestret, der har haft direkte effekt for nye muligheder, styrket sammenhold og mere professionel tilgang til vores aktiviteter i orkestret.
I orkestret har Jens en finger med i alt fra den musiske ledelse, instruktion, bestyrelsesarbejde og fondssøgning. Ved sit kæmpe engagement og vedholdenhed viser Jens, at han ikke blot kan tænke store tanker og få gode ideer, men at han samtidig er villig til, frivilligt, at lægge alle de kræfter i projekterne som det viser sig nødvendigt.
Jens Munk-Poulsen er i højeste grad en værdig modtager af kulturprisen fra Syddjurs kommune. ”

Endnu engang stort tillykke med prisen til Jens Munk-Poulsen fra hele bestyrelsen og alle medlemmerne. Vi er enormt taknemmelige for din kæmpe indsats i vores forening.